No venem experiencia,
Venem resultats

AJUDES PER A LA DIGITALITZACIÓ DE LES EMPRESES DE TRANSPORTS

Demana ara la subvenció per al canvi de tacògraf digital de segona generació.

SUBVENCIÓ DIGITALITZACIÓ TRANSPORT

Aquest programa d’incentius persegueix incrementar l’eficiència de les empreses i del sistema de transport per carretera mitjançant la digitalització, la sostenibilitat, la connectivitat, la renovació dels sistemes i la introducció de noves tecnologies al sector.

Aquests ajuts s’han destinat als autònoms ia les petites i mitjanes
empreses que no disposen de la capacitat ni dels mitjans per
millorar-ne l’eficiència mitjançant la introducció de noves tecnologies.

Pressupost

Pressupost 110 M€ dels quals 18 millons d'€ estàn assignats per a Catalunya.

Beneficiaris

Empreses privades de transport de viatgers per carretera i empreses privades que intervenen en el transport de mercaderies per carretera.

Agents Facilitadors

Proveïdors de solucions de digitalització com tallers, empreses de programari de gestió de flotes.

PROCEDIMENT:

PROCEDIMENT:

1  Tramitada i resolta favorablement l’ajuda a l’empresa transportista, a continuació es signaran els acords de prestació dels serveis amb els proveïdors de serveis per a la implantació del taquígraf amb el preu acordat en el pressupost.

2 A  continuació, l’empresa proveïdora tindrà un període de 12 mesos per fer la implantació i justificació del procediment davant l’administració.

3 Una vegada es justifica correctament la implantació del taquígraf, en un termini màxim de 6 mesos, l’administració procedirà al pagament al taller.

SUBVENCIÓ TACÒGRAF INTEL·LIGENT DE SEGONA GENERACIÓ

  • Adquisició del sistema de tacògraf digital intel·ligent de segona generació que inclogui: unitat intravehicular, sensor de moviment i calibració.
  • Programari que permeti arxivar les dades obtingudes del sistema de taquígraf de manera segura, permetent la descàrrega de forma remota i automàtica sense intervenció del conductor.
  • Formació en l’utilització del sistema de tacògraf digital intel·ligent de segona generació. El curs haurà de tenir una durada mínima de 6 hores i comptar amb exemples reals del seu ús.
  • Posada a disposició de l’empresa de personal tècnic per facilitar l’ús dels dispositius, resoldre incidències i dubtes.

Ajudem en la gestió i tramitació de l'ajuda a transportistes i cooperatives de transport.

Previous
Next

Sergi Mariano

Consultor d’empreses

Horari laboral

De dilluns a dijous de 8:00h – 15:00h i de 16:00h a 18:00h

Divendres de 08:00h a 15:00h

Dissabte i diumenge – Tancat

Podeu trobar-nos també a 

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

© 2021. Tots els drets reservats. Sergi Mariano | Desenvolupat per Pymeralia.com