633819002 – 977073299

logo blanc Sergi Mariano.jpg

CONSULTORÍA ESTRATÈGICA

SERGI MARIANO NEBOT

No venem experiència, venem resultats

SUBVENCIÓ DIGITALITZACIÓ TRANSPORT

Aquest programa d’incentius persegueix incrementar l’eficiència de les empreses i del sistema de transport per carretera mitjançant la digitalització, la sostenibilitat, la connectivitat, la renovació dels sistemes i la introducció de noves tecnologies al sector.

Aquests ajuts s’han destinat als autònoms ia les petites i mitjanes empreses que no disposen de la capacitat ni dels mitjans per millorar-ne l’eficiència mitjançant la introducció de noves tecnologies.

Pressupost

110 M€ dels quals 18 millons d'€ estàn assignats per a Catalunya.

Beneficiaris

Empreses privades de transport de viatgers per carretera i empreses privades que intervenen en el transport de mercaderies per carretera.

Agents Facilitadors

Proveïdors de solucions de digitalització com tallers, empreses de programari de gestió de flotes.

PROCEDIMENT:

1

Tramitada i resolta favorablement l’ajuda a l’empresa transportista, a continuació es signaran els acords de prestació dels serveis amb els proveïdors de serveis per a la implantació del taquígraf amb el preu acordat en el pressupost.

2

A continuació, l’empresa proveïdora tindrà un període de 12 mesos per fer la implantació i justificació del procediment davant l’administració.

3

Una vegada es justifica correctament la implantació del taquígraf, en un termini màxim de 6 mesos, l’administració procedirà al pagament al taller.

SUBVENCIÓ TACÒGRAF INTEL·LIGENT DE SEGONA GENERACIÓ

  • Adquisició del sistema de tacògraf digital intel·ligent de segona generació que inclogui: unitat intravehicular, sensor de moviment i calibració.
  • Programari que permeti arxivar les dades obtingudes del sistema de taquígraf de manera segura, permetent la descàrrega de forma remota i automàtica sense intervenció del conductor.
  • Formació en l’utilització del sistema de taquígraf digital intel·ligent de segona generació. El curs haurà de tenir una durada mínima de 6 hores i comptar amb exemples reals del seu ús.
  • Posada a disposició de l’empresa de personal tècnic per facilitar l’ús dels dispositius, resoldre incidències i dubtes.

Ajudem en la gestió i tramitació de l'ajuda a transportistes i cooperatives de transport.

Previous
Next

Sergi Mariano

Consultor d’empreses

Horari laboral

De dilluns a dijous de 8:00h – 15:00h i de 16:00h a 18:00h

Divendres de 08:00h a 15:00h

Dissabte i diumenge – Tancat

Podeu trobar-nos també a 

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

© 2021. Tots els drets reservats. Sergi Mariano | Desenvolupat per Pymeralia.com